Duurzame energie is een specialisme binnen ons bedrijf. Luijten Verwarming bv heeft jarenlange ervaring en alle benodigde kennis in huis op het gebied van duurzame energie.

Met de jaargegevens van uw energieverbruik (gas en elektra) kan worden bekeken of het zinvol is om te investeren in duurzame energie, en welke mogelijkheden het meest geschikt zijn. De investering kan en behoort in een aantal jaren te zijn terugverdiend. Natuurlijk kunt u ook om andere redenen kiezen voor duurzame energie, zoals bijvoorbeeld vanwege milieu overwegingen.

Ook in de huidige woningbouw gelden normen die van invloed zijn om voor duurzame energie te kiezen. (EPC normen voor nieuwbouw) In alle gevallen is het kiezen voor duurzame energie een bewuste en besparende keuze.

Luijten Verwarming bv kan u uitleggen hoe de systemen werken, en informatie geven over de verschillende merken die er op de markt zijn. Op afspraak kunt u daar uitgebreid en vrijblijvend over geïnformeerd worden. Indien gewenst komt Luijten Verwarming bv ook bij u thuis, om de situatie te bekijken en om van daaruit het meest geschikte energiebesparende beleid te kiezen.

Over de besparingen en voor aanvraag van de subsidie wordt u volledig terzijde gestaan en heeft u zelf geen omkijken meer naar.

Wilt u meer informatie, vult u dan ons contactformulier in.