(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Thimo Daalwijk is één van de nieuwe aanwinsten van Luijten. De 18-jarige Lekkerkerker volgt de tweejarige opleiding Monteur Werktuigkundige Installaties volgens het werkend-leren principe en is vier dagen in de week bij ons bedrijf te vinden. Dag vijf brengt hij door op school.

“Het gaat hartstikke lekker,” laat Thimo niets aan duidelijkheid te wensen over als we hem vragen hoe het bij Luijten bevalt. “Ik vind het werk enorm leuk en voel me hier erg thuis. Komt ook door mijn collega’s. ze zijn aardig en geven we goede tips en adviezen. Echt top!”

Thimo was al een tijd van plan om eens bij Luijten langs te gaan met de vraag of hij daar het praktijkgedeelte van zijn opleiding kon doen. Dat hij voor het Lekkerkerkse bedrijf koos, was overigens geen toeval. “Mijn vader werkt hier met veel plezier als installatiemonteur,” vertelt Thimo. “Hij vertelde altijd zoveel mooie verhalen over de zaak, dat ik steeds enthousiaster werd en op een gegeven moment dacht: dat wil ik ook! en waar hij mee bezig is, dat wil ik óók! Ik mocht vervolgens vóór de zomervakantie een weekje mee met mijn vader. Toen wist ik helemaal zeker dat ik ook in de installatietechniek wilde gaan werken. Na de zomervakantie ben ik bij Luijten begonnen. Wanneer ik mijn vakdiploma heb, hoop ik dat ik er vast mag komen werken. Niet alleen dit vak is mooi, ik vind ook het bedrijf 100 procent top!”

In zijn vrije tijd gaat Thimo graag naar de sportschool ‘om spieren te kweken’, zoals hij dat zelf noemt. Daarnaast vind hij gamen leuk en trapt hij graag tegen een balletje met vrienden. “Ik heb het goed naar mijn zin,” stelt hij tevreden vast. Zo horen wij het graag! Welkom bij Luijten. Thimo!