(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

ESSO-pompstation De Boezem in Lekkerkerk ondergaat een aantrekkelijke uitbreiding met liefst drie wasboxen met elk een inrijhoogte van 3 meter 25 en daardoor ook geschikt voor bijvoorbeeld bedrijfsbusjes. Luijten werkt mee aan het nieuwbouwproject.

Arie Verwoerd, eigenaar van ESSO De Boezem liep al een tijd rond met de ambitie om wasboxen te realiseren op zijn terrein. “Die ruimte is nu ontstaan doordat we de LPG-tank hebben laten weghalen”, vertelt de Lekkerkerkse ondernemer. “Daardoor is plaats ontstaan voor drie ruime wasboxen én de bijbehorende technische ruimte. We hopen over een week of zes klaar te zijn met het project en veel mensen een plezier te doen met deze nieuwe faciliteiten.”

ESSO De Boezem, dat al beschikte over een wasstraat, heeft voor de bouw van de nieuwe wasboxen lokale bedrijven in de arm genomen. Boele & Rietveld, Broere, OK Timmerwerken, GOOS Reclamebureau en Luijten werken er aan mee. “Een bewuste keuze voor vakmanschap dicht bij huis”, stelt Arie Verwoerd vast.

“De rol van Luijten in het geheel bestaat onder meer uit het aanleggen van riolering, gas en water, het plaatsen van de installatie én het realiseren van vloerverwarming”, vertelt Cor Lingen namens ons bedrijf. “Een mooi project. ‘Lekkerkerk’en de Krimpenerwaard krijgen er straks een geweldige aanwinst bij. Wij wensen ESSO De Boezem er heel veel plezier mee!”