(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Denkt u na over het verduurzamen van uw woning en wilt u zich laten informeren over alle mogelijkheden? In dat geval is een bezoek aan de Luijten Duurzaamheidsbeurs op woensdag 18 en donderdag 19 oktober een regelrechte aanrader.

Sporthal De Boog aan de Krimpenerbosweg in Krimpen aan den IJssel is twee dagen lang dé locatie waar meer dan dertig bedrijven uit de Krimpenerwaard en omgeving aanwezig zijn met stands waar u terecht kunt voor alles op het gebied van duurzaamheid. Ook de gemeenten Krimpen aan den IJssel en Krimpenerwaard zijn vertegenwoordigd. Gespecialiseerde medewerkers kunnen u alles vertellen over subsidiemogelijkheden met betrekking tot verduurzaming.

En uiteraard geeft event-naamgever Luijten acte de presence. “We laten een breed scala aan mogelijkheden zien op het vlak van duurzaam verwarmen en koelen,” vertelt directeur Patrick Luijten. “We presenteren de bezoekers onder meer zonnepanelen in verschillende varianten én voorbeelden van warmtepompen en hybride warmtepompen, alsmede zonneboilers. Maar misschien nóg wel belangrijker is dat onze specialisten voor iedereen klaar staan om vragen te beantwoorden en advies te geven over welke installatie het meest geschikt kan zijn voor je woning. Mochten mensen serieuze belangstelling hebben, dan is een afspraak voor een bezoek ná de beurs zo gemaakt. Wij komen dan vrijblijvend langs om de situatie in de woning te bekijken en een maatwerk plan samen te stellen.”

Het mooie van de Luijten Duurzaamheidsbeurs is dat iedereen die geïnteresseerd is in duurzaamheid op één locatie alle know-how aantreft in een laagdrempelige en sfeervolle setting. “Dat is een stuk gemakkelijker, comfortabeler en minder tijdrovend dan je informatie te verzamelen op verschillende adressen,” zegt Patrick Luijten. “Kortom: 18 en 19 oktober mag je niet missen!”

De Luijten Duurzaamheidsbeurs is op beide dagen geopend van 12.00 tot 21.00 uur. De toegang is gratis.