(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Lekkerkerk bruist van de activiteit op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli. Op die twee dagen vindt Boost Open Air plaats op sportpark Weydehoeck en mag het publiek genieten van geweldige artiesten en een lekker zomers sfeertje.

Francis Hoogerwerf is één van de mensen achter ‘Boost’. Na het succes van Boost Krimpenerwaard en Boost Amicitia bezorgt de Lekkerkerker alle liefhebbers van een topfeest opnieuw mooi spektakelstuk met aansprekende artiesten. Luijten is hoofdsponsor van het evenement.

“Het is elke keer weer leuk om te organiseren”, zegt Hoogerwerf over Boost. “Wat betreft Boost Open Air zijn we in januari met de eerste voorbereidingen begonnen. Je begint met veel denkwerk over hoe je het gaat plannen en inrichten. Het is daarbij zaak om daar de tijd voor te nemen, want je wilt dat alles stevig en degelijk in elkaar zit. Ik ben altijd liever één dag te vroeg klaar dan één minuut te laat open.”

Hoogerwerf en de zijnen slaagden er in om een mooie line up samen te stellen. Op vrijdag 30 juni begint Boost Open Air met een optreden van Hoogerwerf’s persoonlijke favoriet Jannes, gevolgd door Joël Borelli, Sven Versteeg en DJ Jody Bernal. Het feestterrein is die avond vanaf 19.30 uur toegankelijk voor publiek.

De zaterdag bestaat uit twee delen: een middag- en een avondprogramma. Speciaal voor kinderen is een deel van het ijsbaanterrein aan de Randweg ingericht als spring- en speelkussenparadijs, inclusief ijskraam en schminktafels. Tot en met 12 jaar heb je er onder begeleiding vrij toegang van 14.30 tot 20.00 uur. Begeleiders moeten wel een kaartje kopen. Die middag komt ook Emma Heesters zingend langs in Lekkerkerk. Deze topartiest begint haar optreden om 17.30 uur. In de avond staan de Party Animals en Paul Elstak geprogrammeerd.

De kaartverkoop voor Boost Open Air is inmiddels van start gegaan. Een ticket voor vrijdagavond kost 22,50 euro, op zaterdag betaal je 25 euro. Ook is het mogelijk voor beide dagen een passe-partout aan te schaffen à 35 euro. Tickets zijn alleen online te koop. Dat kan via de website www.boostopenair.nl.

Ook Luijten is van de partij tijdens Boost Open Air. Sterker nog: het bedrijf is de hoofdsponsor van het muziek- en speelfeest. “Dat doen we met veel plezier,”, zegt Luijten-directeur Patrick Luijten. “Als in Lekkerkerk gevestigde ondernemer vinden we het belangrijk dat er wat te beleven is op het dorp. Met de organisatie van de Omloop van de Krimpenerwaard voor recreatieve fietsliefhebbers, toerfietsers en wielrenners op 17 juni hebben we al een mooi evenement staan. Boost Open Air is ook iets om je op te verheugen én goed voor het dorp. We verheugen ons er echt op en sponsoren het graag.”

“Daar zijn we uiteraard erg blij mee”, reageert Francis Hoogerwerf. “Zonder zo’n sponsor kún je niet, als je eerlijk bent. De kosten om evenementen als deze op te zetten zijn sinds de coronatijd flink gestegen. Je ziet om je heen dat veel festivals moeite hebben om de touwtjes aan elkaar te knopen. Surfrock is daar een voorbeeld van. Super jammer. Voor ons een extra reden om Luijten te koesteren. Mede dankzij Patrick en zijn bedrijf kunnen we de mensen iets moois en leuks bieden. Wij zijn klaar voor een topfeest!”