(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

De relatie tussen De Jongste Vastgoed en Luijten bestaat al decennia lang en mag gerust ‘hecht’ genoemd worden. “Een kwestie van vertrouwen en kwaliteit,” verklaart Taco de Jongste, directeur/eigenaar van het in Rotterdam-Kralingen gevestigde bedrijf.

Het was ooit de opa van Taco de Jongste die de onderneming begon. “Hij was origine timmerman en verrichtte voor een bedrijf dat zowel een onderhoudsafdeling als een huizenbeheertak had, onderhoudswerkzaamheden aan panden in Rotterdam-Kralingen”, duikt Taco de Jongste in de geschiedenis. “Op een gegeven moment werd mijn opa gevraagd of hij ook de huren wilde gaan incasseren voor zijn opdrachtgever. Zo kwam hij terecht in het huizenbeheer. Nadat opa in 1976 was overleden nam mijn vader – die toen 21 was- het huizenbeheer over om later ook vastgoed te kopen en in vastgoed te gaan beleggen. Dat heeft hij tot 2015 gedaan. Toen overleed hij verdrietig genoeg. Zelf kwam ik in 2004 in de zaak. Na mijn vaders overlijden heb ik De Jongste Vastgoed alléén voortgezet en zo werk ik nog steeds. We hebben verschillende panden in eigendom. Vooral woningen en een aantal winkel- en kantoorpanden. Luijten verzorgt al tientallen jaren voor ons de vervanging van cv-ketels en onderhoudswerkzaamheden op verwarmingsgebied. Ook als er storingen zijn, kun je altijd een beroep doen op het bedrijf. Wanneer ik een nieuw object heb aangekocht, laat ik Luijten altijd langskomen ter inventarisatie van het gebouw op het vlak van de verwarmingsinstallaties. Ook houd het bedrijf voor ons het cv-onderhoudsschema bij van ons vastgoed. Het is fijn zaken doen met Luijten en ik kan het uitstekend vinden met eigenaar Patrick Luijten. Er is een klik, ook op het persoonlijke vlak. En dát terwijl we elkaar maar mondjesmaat zien. Heeft er ook mee te maken dat hij in de Krimpenerwaard woont en ik in Rotterdam. Ach, je weet wat je aan elkaar hebt, onze mentaliteit is identiek en we willen goed zijn in wat we doen. No nonsense dus.”

“Wat me ook erg aanspreekt in Luijten is dat je te maken hebt met vaste aanspreekpunten. Als het om nieuwbouwaangelegenheden gaat staat Cor Lingen altijd voor ons klaar. Ingeval van storingen regelen Bianca en Saskia de zaken goed en snel en bij ingewikkelde nieuwprojecten kunnen we een beroep doen op Wim Boom. Ook inzake onderhoud zien we de bekende gezichten. Die korte lijnen werken heel prettig. Redenen genoeg om deze mooie samenwerking nog lang vast te houden.”