(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Bruisend van energie. Vol ideeën en plannen. Voorzien van een vlotte babbel. Initiatiefrijk. Ondernemend. Bruisend. Gezellig. In het rijke bezit van veel humor. Allemaal woorden die bij leven van toepassing waren op Marco Goudswaard. En nu is hij er niet meer….

Maandag 29 januari 2024 overleed Marco. Plotseling. Een enorme schok voor zijn dierbaren. Niet te bevatten. Zo verdrietig.

Als relatie van Luijten én vooral als vriend zagen we hem graag. Bij elke ontmoeting leverde hij de glimlach standaard mee. Voor en met ons organiseerde hij van alles: van een fietsevenement met alles er-op-en-eraan tot en met verschillende beurzen. Wij verbonden graag onze naam aan deze events, en dat had alles te maken met Marco’s enthousiaste en kundige aanpak.

Marco was ondernemend en positief; twee dingen die ons aanspraken. Maar het allerbelangrijkste: we mochten hem erg graag. En dat blijft zo. Zijn plotselinge afscheid maakt stil, dat is waar. Wat blijft zijn al onze mooie herinneringen aan een optimistisch mens.

Namens de Luijten-familie willen we Marco’s vrouw Yvonne, familie en vrienden alle kracht wensen om dit grote verlies te verwerken. En Marco, ouwe reus, bedankt voor je was en voor wat je ook voor ons betekend hebt.

Namens iedereen bij Luijten,

Martin Kaman en Patrick Luijten