(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Zo af en toe mag Gert Dorsman graag even binnen stappen op het kantoor van Luijten in Lekkerkerk. “Altijd leuk om even een kopje koffie te drinken en bij te praten,” vindt de schadeherstelmanager van QBuild.

Voor het landelijk opererende QBuild, dat gespecialiseerd is in renovatie, onderhoud, verduurzaming en calamiteitenherstel van bestaande woningen en kantoorpanden, geldt Luijten al een aantal jaren als de vaste partner inzake loodgieterswerk in de Krimpenerwaard, Gouda en Nieuwerkerk. “We hebben uitstekende ervaringen met het bedrijf,” zegt Gert Dorsman. “Men levert absoluut vakwerk en is snel ter plekke wanneer er een beroep op hun inzet wordt gedaan. Bovendien is het contact prettig met Luijten-projectleider Thomas van der Kuij en de vakmensen in het veld. Je weet in alle opzichten wat je aan elkaar hebt.”

Als schadeherstelmanager inspecteert Gert Dorsman in zijn regio panden die schade hebben opgelopen. De ene keer kan het gaan om schade door storm of wateroverlast, dan weer door inbraak of andere oorzaak. QBuild wordt daarvoor ingeschakeld door grote verzekeringsmaatschappijen als Achmea/Centraal Beheer, ASR/Aegon, Nationale Nederlanden, Interpolis en Allianz, om wat voorbeelden te noemen. Hun klanten doen op basis van hun inboedel-/opstalverzekering melding en ik ga vervolgens de situatie terplekke inspecteren. Wanneer een melding inhoudelijk klopt schakel ik professionals in om de schade te herstellen en waar nodig noodvoorzieningen te treffen. Uiteindelijk gaat het er om dat de verzekerde zich binnen een kort tijdsbestek weer comfortabel voelt in zijn of haar woning. Als voor dat herstel loodgietersvaardigheden om de hoek komen kijken, weet ik dat ik kan bouwen op Luijten. Daar zit de expertise en er lopen mensen rond met hart voor hun werk. Een geruststellende gedachte. Fijn bedrijf. Prima service. Goede koffie.”