(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Laat bij Cees Prins de naam ‘Luijten’ vallen de oud-ondernemer uit Lekkerkerk steekt enthousiast van wal met verhalen van vroeger en nu.

“Als jonge kerels deden Kees Luijten, de vader van huidig directeur Patrick Luijten, en ik al zaken”, vertelt hij. “Dan praat je over een jaar of vijftig geleden. En nog altijd is er een goed contact met het bedrijf. Ik ben weliswaar al weer zo’n 25 jaar met pensioen, maar de jongens van Luijten Verwarming komen nog altijd bij me langs om de cv te onderhouden. Tot volle tevredenheid.”

Cees Prins stond ruim een halve eeuw geleden aan de basis van Prins Transport. “Ik was oorspronkelijk automonteur”, vertelt hij. “Mijn vader had een vrachtwagen voor veetransport. Na mijn militaire dienst ben ik ‘thuis’ gaan werken en zag ik mogelijkheden om het transportbedrijf tot ontwikkeling te brengen. Dat lukte goed, samen met mijn twee broers die ook in de onderneming gingen werken.

Parallel daaraan zag je ook Kees Luijten’s zaak groeien.

Zo ontstonden twee gezonde, bloeiende familiebedrijven in het zelfde dorp. Ondernemingen ook met dezelfde mentaliteit van hard en netjes werken. We schakelden Luijten in voor het installeren van ons bedrijfspand en later onze nieuwbouwwoningen. Het resultaat: perfect. En zo is het nog steeds! Het is prettig werken met Luijten Verwarming.”