(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Anton de Wilde is een bekende naam in de regio. Logisch, want met zijn Het Koetshuis Partycentrum en Catering heeft hij in de loop der jaren al heel wat mensen op alle mogelijke manieren prettige ervaringen laten opdoen. Van een intiem feestje tot en grote bruiloft tot en met vergaderingen en cateringen van verschillende formaten; Het Koetshuis staat voor iedereen klaar. Ook Luijten werkt graag met het horecabedrijf uit Krimpen aan de Lek.

“Dat genoegen is geheel wederzijds”, glimlacht Anton de Wilde, die dit jaar een kwart eeuw actief is in het horecavak. “Het is altijd fijn zaken doen met de mensen van Luijten. Hoogtepunt was voor mij de viering van het tienjarig bestaan van Luijten; daar mochten wij de catering verzorgen en meewerken in de totale organisatie van het driedaagse event bestaande uit de welbekende ‘Verwarmingsbeurs’ als een feestelijke jubileumbijeenkomst. Een geweldige happening was dat. Ik kijk er met veel plezier op terug.”

Inmiddels is Luijten ook de partij die er voor zorgt dat de verwarming in Het Koetshuijs perfect functioneert. “Men verzorgt bij ons het onderhoud tot volle tevredenheid”, aldus Anton de Wilde.

“Ik vind het sowieso een mooi en zeer betrouwbaar bedrijf. Daar in ben ik niet de enige.

Luijten is in de regio een gewaardeerd begrip waar de klanten een rotsvast vertrouwen in hebben. Als inwoner van Lekkerkerk ken ik Patrick Luijten al jaren. Ik heb zelfs ooit met zijn broer in de klas gezeten. Het is alleen daarom al extra leuk om ook zaken met elkaar te doen.. Ik hoop dat dat nog lang zo mag blijven.”