(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Met een bestand van 265 woningen mag je Woningbouwvereniging Beter Wonen gerust een kleine corporatie noemen. Luijten is sinds een behoorlijk aantal jaren de vaste partner voor de in Ammerstol actieve organisatie.

“Tot onze grote tevredenheid,” zegt Michel Rabouw, manager operationele zaken van Beter Wonen en geboren en getogen in Ammerstol. “Luijten verricht voor ons onderhoud en reparaties van cv-installaties, mv-boxen en de eventuele vervanging daarvan. De monteurs staan paraat wanneer zich storingen voordoen en men is met zijn loodgieterstak inzetbaar in geval van lekkage of werk aan goten. Dat doet het bedrijf goed. Wat ik ook erg waardeer zijn de eerlijkheid en de uitstekende service. De mensen van Luijten luisteren écht naar de wensen van de klant en adviseren helder, zonder meteen een rekening te sturen. Dat vind ik netjes. Zelf heb ik korte lijnen met Luijten-medewerker Thomas van der Kuij; een betrouwbare man met wie het fijn samenwerken is. Hij kijkt net als wij eerst naar het belang van onze huurders. Zo hoort het ook. Ik denk dat het feit dat Beter Wonen en Luijten allebei vanuit een dorp opereren daar zeker ook mee te maken heeft. We staan met beide voeten in de Krimpenerwaardse klei hè!”

Woningbouwvereniging Beter Wonen en collega-woningcorporatie QuaWonen zijn voornemens om met elkaar te gaan fuseren. Het traject in die richting verloopt voorspoedig. Michel Rabouw ziet er vooral voordelen in. “Als kleine woningbouwvereniging heb je weliswaar als pluspunt dat je al je huurders goed kent, maar ben je tegelijkertijd kwetsbaar als het om de invulling van grote vraagstukken op het vlak van EFG, nieuwbouw en verduurzaming gaat,” weet hij. “Opgaan in een grotere organisatie is daarom de beste optie.”

Als het aan Michel Rabouw ligt blijft Luijten ook in de nieuwe situatie zijn werkzaamheden verrichten aan de huurwoningen van Beter Wonen in Ammerstol. “Mijn voorkeur is duidelijk,” grijnst hij. “Ik kan Luijten bij iedereen van harte aanbevelen.”