(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

“Ik had al enthousiaste verhalen gehoord over Luijten van onder meer Jaco Geneugelijk met wie ik in mijn vorige baan als collega leuk contact had,” vertelt de 23-jarige Capellenaar. “Ik werkte de voorbije drie jaar bij een groot installatiebedrijf, waar ik het steeds minder naar mijn zin begon te krijgen. Er hing een wel érg zakelijke sfeer, er was geen waardering voor mijn inzet en ik voelde me een nummer. Het werd tijd om te vertrekken, vond ik. Op een gegeven moment besloot ik contact te zoeken met Luijten. Niet veel later zat ik bij directeur Patrick Luijten om de tafel. Dat was een positief en fijn gesprek. Ik werd vervolgens aangenomen. En nu werk ik hier. Het plezier is weer helemaal terug.”

Voordat Luca Rijsdijk in 2020 het vak inrolde, was hij actief voor een horecaonderneming en hij als barman ingezet bij evenementen en feesten. “Was een leuke tijd, maar op een gegeven moment wilde ik wat anders,” blikt hij terug. “Omdat ik best gevoel voor techniek heb en mijn vorige bedrijf jonge mensen wierf om hen op te leiden tot verwarmingsmonteur, maakte ik de switch. Ik leerde het vak in relatief korte tijd en ontwikkelde me al werkend verder. De kennis en vaardigheden die ik in die periode heb opgebouwd, vormden een goede basis voor mijn huidige job bij Luijten.”

Luca woont bij zijn ouders in Capelle en heeft als hobby’s padel spelen en stappen met zijn vrienden. “Ik woon nog bij mijn ouders in Capelle en dat bevalt prima,” glimlacht hij. “Ik zou best een eigen huis willen hebben, maar gezien de huidige woningmarkt en de bijbehorende koop- en huurprijzen, is op mezelf gaan nu nog geen optie. Hopelijk verandert die situatie op redelijk korte termijn in positieve zin. Tot die tijd blijf ik lekker thuis.”