(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Waar vriendschappen al niet goed voor zijn! Jim Verbeek weet er alles van. Het waren zijn vrienden die hem enthousiast maakten om de installatietechniek in te gaan. En nu is de 18-jarige Krimpenaar actief bij Luijten!

“Na de zomer begin ik aan een werkend-leren opleiding bij het techniek College in Rotterdam, vertelt Jim. “Mijn middelbare schooltijd begon op het Krimpenerwaard College, waar ik de MAVO-opleiding volgde. Daarna ben ik nog even op het Scheepvaart- en Transport College in Rotterdam geweest, maar ik kwam er al snel achter dat ik geen zin meer had om vijf dagen per week in een schoolbank te zitten. Ik ben een doener hè! Werk graag met mijn handen. Mijn vrienden zetten me vervolgens op het spoor van werkend-leren in de installatietechniek. Dat sprak me zo aan dat ik me inschreef bij het Techniek College.”

En passant zocht Jim Verbeek contact met Luijten met de vraag of hij daar terecht kon. “Binnen de kortste keren kreeg ik reactie op mijn mail en zat ik aan tafel met Martin Kaman en Thomas van der Kuij. Dat was een super gaaf gesprek. Ik voelde me meer dan welkom. En nu ben ik onderdeel van Luijten, een mooi bedrijf met fijne collega’s die me graag helpen om het monteursvak onder de knie te krijgen. Ik ben tot nu toe al meegelopen met Martin Bouman en Rouben Graafland. In eerste instantie keek ik toe hoe zij te werk gingen, later mocht ik ook zelf al dingen gaan proberen. In het begin vond ik dat best spannend, maar inmiddels ben ik gewend. En wat heel fijn is; ik kan met al mijn vragen bij ze terecht.”

In zijn vrije tijd is Jim Verbeek veelvuldig in de sportschool te vinden. “Ik ga zes keer per week naar My Move in Krimpen aan den IJssel,” glimlacht de ‘jonge spierbundel’. Daarnaast vind ik het leuk om met mijn vrienden te chillen en een feestje te vieren. En overdag ben ik graag bij Luijten. Ik voel me hier al helemaal thuis. Goede keuze gemaakt dus.”