(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Nanda de Jong werkt inmiddels zestien jaar bij QuaWonen. In haar huidige functie beheert ze binnen de afdeling Vastgoed de contracten van de corporatie op het gebied van verwarming, schoonmaak, liftonderhoud, toegangsdeuren en groenvoorziening. Daarnaast is ze binnen haar werkdiscipline verantwoordelijk voor de begroting, de facturen en kwaliteitsafspraken met leveranciers, enz enz.

QuaWonen en Luijten onderhouden alweer heel wat jaren een prettige relatie. Ons bedrijf is inzetbaar voor onderhoud en reparaties van verwarmingsinstallaties van huurders van de Krimpenerwaardse woningcorporatie.

“We werken met verschillende installatiebedrijven,” vertelt Nanda de Jong, contractbeheerder van QuaWonen. “Luijten is daar één van. We zijn zeer tevreden over de kwaliteit en de servicegerichtheid van deze partner. De lijnen zijn kort en afspraken worden altijd nagekomen.”

Huurders met vragen of problemen met hun verwarmingsinstallatie nemen contact op met de klantenservice van QuaWonen of stellen zich rechtstreeks in verbinding met Luijten. “Mochten er vraagstukken liggen die niet eenvoudig zijn op te lossen, dan kom ik in beeld,” vertelt Nanda de Jong. “in dat geval bel ik Thomas van der Kuij van Luijten en overleggen we over de situatie. We komen er vervolgens eigenlijk altijd uit, is mijn ervaring. Dat werkt buitengewoon fijn. Je weet daardoor wat je aan elkaar hebt.”