(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

We prijzen ons gelukkig met jong talent in ons bedrijf. Neem nou Lucas van den Hengel, 18 jaar en volop in ontwikkeling tot een hartstikke goede installatietechnicus. Onlangs moest hij voor zijn Praktijkschool-examen een proeve van bekwaamheid leveren. Lucas’ werkstuk werd positief beoordeeld door de examinator. Nadat Lucas al eerder examen deed in de theorievakken van zijn opleiding, wacht hem deze week nog een rekenopdracht. “Ik heb er een goed gevoel over,”, glimlacht de Lekkerkerker.

Voor zijn proef bouwde Lucas van den Hengel een frame voor een waterpomp. “Was prima te doen,” zegt hij vol zelfvertrouwen. “heeft er zeker ook mee te maken dat ik hier bij Luijten super goed begeleid wordt door Patrick van der Vlist en mijn collega’s. het zorgt ervoor dat ik steeds nieuwe stappen kan zetten in mijn ontwikkeling. Bovendien is het bij Luijten heel gezellig. Ook dat vind ik belangrijk.”

En dat maakt meteen duidelijk dat Luijten ook dit jaar een prominente plaats inneemt in sponsorende zin. “Met heel veel plezier,”, glimlacht directeur Patrick Luijten. “Wij zijn al tientallen jaren fan van deze wielerronde en verbinden dan ook graag onze naam aan het evenement. Het Luijtenplein is daar één van de uitingen van. Verder zijn we aanwezig met vlaggen, banners, onze volgauto en een speciale Luijten-poort. In het gemeentekantoor zijn de sponsors van de wielerronde vanaf 12.00 uur welkom voor een hapje, een drankje en gezelligheid.”

Lucas gaat na de zomer verder op het MBO Installatietechniek. “dat betekent één dag per week naar school en de andere dagen werken in de praktijk. Uiteraard doe ik dat bij Luijten. Een fijnere plek kan ik niet verzinnen.”