(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Op het Eiland De Zwaaikom in Oosterhout wordt druk gebouwd. De eerste woningen zijn inmiddels opgeleverd door de bouwbedrijven Roosdom Tijhuis en Van Arnhem Bouwgroep. En ook Luijten is er volop actief. In opdracht van Roosdom Tijhuis realiseren wij de waterleidingen, de rioleringen, warmtepompen, zinkwerk en sanitair.

Cees van Kesteren is namens Luijten projectleider voor De Zwaaikom. Lorenzo Bosman, Dennis Rademaker, Peter de Bruijn en Martijn de Koning reizen elke dag af naar Noord-Brabant om daar installerend actief te zijn. “We leggen momenteel de laatste hand aan 38 huurwoningen en 29 koopwoningen, allen van het type ‘eengezins’”, vertelt Cees van Kesteren. “Eind maart zijn we met dat gedeelte klaar. “Daarnaast houden we ons bezig met nog negentien huurwoningen binnen hetzelfde project. Nog voor de zomer volgt de oplevering. In de volgende fase van De Zwaaikom worden 45 appartementen gerealiseerd. De aannemer is momenteel bezig met de kelder van het complex. Wanneer dat werk er op zit, kunnen onze mensen er volop aan de slag. De verwachting is dat dit 10 verdiepingen hoge appartementengebouw eind volgend jaar klaar is.

De Zwaaikom mag gerust een uniek woningbouwproject genoemd worden. De locatie ligt op loopafstand van het historische centrum en winkelhart van Oosterhout. Je woont er in een landelijke sfeer én omringd door voorzieningen. En, met de aanleg van diverse wandelpaden en veel groen, is het overal op het eiland heerlijk wonen. Ook aantrekkelijk: De Zwaaikom ligt langs het water van het Wilhelminakanaal. Een zwaaikom is een plaatselijke verbreding van een rivier, kanaal of gracht waar schepen kunnen keren. “Een bijzondere plek om te wonen,” weet ook Cees van Kesteren. “Het is dan ook niet verwonderlijk dat er veel belangstelling van huurders en kopers is voor dit project. Luijten draagt met plezier zijn steentje bij aan deze mooie locatie.”