(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Luijten heeft zich voor drie jaar als bussponsor verbonden aan Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard. Directeur Patrick Luijten kwam speciaal om die reden naar activiteitencentrum de Schatkamer om samen met dagbestedingsdeelnemer Jeroen de handtekeningen te plaatsen onder de verbintenis. “Wij zijn deze sponsorovereenkomst met veel plezier aan gegaan,” zegt Patrick Luijten. “Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard spreekt ons enorm aan omdat zij mensen met een verstandelijke beperking via haar projecten op een zinvolle, leuke en sociaal warme manier midden in de maatschappij laat meedraaien.

Als bedrijf ondersteunen we dat graag, temeer omdat wij vinden dat we ook sociaal-maatschappelijk onze bijdrage willen leveren. In dit geval doen we dat met het sponsoren van een personenbus waarmee de deelnemers van hun woonplek naar de dagbesteding worden vervoerd en weer terug. Wij zijn er trots op dat deze ‘Luijten-bus’ daarvoor wordt ingezet.”

Het genoegen is geheel wederzijds, zo bleek tijdens de feestelijke ondertekening. De deelnemers hadden daarnaast een ‘lekker cadeau’ voor Patrick Luijten en zijn medewerkersteam beschikbaar: drie zelfgebakken appeltaarten. “Daar gaan we heerlijk van genieten,” aldus de ontvanger van de lekkernijen. “Ik ga ze met plezier klaarzetten in onze kantine!”