(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Een mooie cashback-cheque ter waarde van 500 euro én bloemen; Kim Kapteijn was er afgelopen vrijdag maar wat blij mee! De onlangs naar Stolwijk verhuisde Lekkerkerkse won haar prijs in de fameuze Luijten-verloting onder iedereen die afgelopen jaar een nieuwe cv-ketel had aangeschaft.

“Ik ben hier heel blij mee”, vertelt Kim. “Temeer omdat de cv-ketel in mijn vorige woning een paar dagen voor de overdracht aan de kopers van het pand, de geest gaf! Dat was echt enorm balen, want het betekende een financiële tegenvaller die ik niet had voorzien. Omdat ik al sinds ik op mezelf woon – dat is nu een jaar of zes – vol tevredenheid klant ben bij Luijten, heb ik daar een nieuwe installatie besteld. Binnen de kortste keren werd ie geplaatst. Echt top! De nieuwe bewoners hebben er mazzel mee, en ik ben enorm blij met de cheque ter waarde van 500 euro; een zeer welkome meevaller!”

Het waardepapier en de bloemen werden aan Kim Kapteijn uitgereikt door Thomas van der Kuij, servicemanager van Luijten. “Thomas heeft ook de snelle plaatsing van de cv-ketel geregeld”, weet Kim Kapteijn, die inmiddels alweer een aantal weken in haar nieuwe huis in Stolwijk woont. “Een jaren dertig-woning”, vertelt ze. “Heerlijk landelijk gelegen in een net zo gezellig en gemoedelijk dorp als Lekkerkerk. Ik heb het er enorm naar mijn zin! En Luijten neem ik gewoon mee naar dit huis, want ik blijf het bedrijf uiteraard inschakelen voor het onderhoud van de cv-ketel. Een kwestie van goede ervaringen, hè!”