(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Met heel veel plezier sponsoren wij Boost open Air 2024, het muziekfestival dat zich op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli gaat afspelen op het ijsbaanterrein van Lekkerkerk. Op vrijdag begint men om 20.00 uur, op zaterdag om 15.00 uur.

Op beide dagen is het volop feest en komen talloze artiesten optreden. Van Mart Hoogkamer, John West, Jeffrey Heesen, Davy Keys, 2 Brothers on the 4th Floor en Freddy Moreiro tot en met BENR, Jordy van den Boer en The Darkraver. “We gaan er weer een geweldig festival van maken!”, zegt organisator Francis Hoogerwerf. “Muziek vormt natuurlijk de basis van Boost open Air, maar het festival is ook de plek om oude bekenden te ontmoeten, in de buitenlucht te genieten van een hapje en een drankje en….. een rondje reuzenrad te beleven. Die attractie is een echte noviteit en al jaren een vurige persoonlijke wens van mij. En staat ie er! Ruim 20 meter hoog. Voor één consumptiemunt kun je er in en genieten van een prachtig uitzicht over het festivalterrein, de weilanden én Lekkerkerk!”

Nieuw dit jaar is ook de silent disco, waarbij bezoekers met koptelefoon op kunnen luisteren naar twee verschillende kanalen. Daarnaast is er dit jaar een shotjes-container op het terrein en zijn er meer eetpunten dan de vorige keer. Voor de kinderen is er uiteraard het door Luijten gesponsorde springkussenveld waar ze zaterdag van 15.00 tot 20.00 uur op kunnen spelen. De toegang is gratis, wél moeten eventuele begeleidende ouders in het bezit zijn van een Boost Open Air-toegangsbewijs.

Francis Hoogerwerf verheugt zich enorm op het festival; het tweede Boost Open Air. “De voorbereidingen verlopen soepel,” stelt de Lekkerkerker tevreden vast. “Komt zeker ook doordat ik samenwerk met vaste mensen en weer mag rekenen op belangrijke sponsors zoals Luijten. Ik ben het bedrijf zeer dankbaar voor de support. Zonder deze ondersteuning is het simpelweg erg moeilijk om een tweedaags feest van dit formaat op touw te kunnen zetten.”

Ook over de kaartverkoop heeft Francis geen klagen. “Vorig jaar verkochten we in totaal zo’n vierduizend tickets. Als de voortekenen niet bedriegen, dan gaan we daar bij de 2024-editie overheen. Nu nog duimen voor mooi weer. Je kunt je zaken nóg zo goed regelen, prettige temperaturen en droge omstandigheden maken het verhaal pas écht af!”

Voor meer info en kaartverkoop: www.boostopenair.nl