(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Wim Krosing runt sinds 1984 zijn Krimpens Adviesburo Energique, een bedrijf dat gespecialiseerd is in adviserende dienstverlening op onder meer het gebied van werktuigbouwkundige installaties, elektrische installaties en projectbegeleiding op het vlak van renovatie en nieuwbouw van woningen en kantoren.

Ook Luijten maakt regelmatig gebruik van de know-how en expertise van Wim Krosing. “Ik ken Patrick Luijten en zijn vader Kees Luijten al heel wat jaren”, vertelt Wim Krosing. “Toen ik een jaar of achttien was maakte ik al tekeningen en berekeningen in opdracht van Kees. Dat gebeurde toen nog handmatig; het lijkt wel een eeuwigheid geleden als je denkt aan alle moderne technieken die je nu tot je beschikking hebt. Huidig Luijten-directeur Patrick Luijten heb ik als jonge knul hier ook meermalen ontmoet. Hij leerde bij ons onder meer berekeningen maken. Het is leuk dat de relatie die zo lang geleden begon nog altijd intact is. Luijten doet een beroep op mij als in relatie tot een opdrachtgever specialistisch onderzoek nodig is op vaktechnisch gebied. Ik op mijn beurt schakel Luijten in als ik bijvoorbeeld nieuwe systemen wil laten installeren. Wat me aan het bedrijf zeer bevalt zijn de korte lijnen én het vakmanschap.

Ik vind het belangrijk dat werkzaamheden op de juiste wijze worden verricht. Op Luijten kan ik blindvaren; een betrouwbaar, innovatief én goed bedrijf.” Wim Krosing besloot enkele jaren geleden zijn adviesbureau wat ‘terug te schalen’. Ik ben ‘back to basic’ gegaan”, glimlacht hij. “Dat bevalt uitstekend. Ik kan me nu weer volledig richten op het advies- en mediator-werk zonder me nog met personeelszaken bezig te hoeven houden. Als er nu een tekenaar nodig is, dan schakel ik die in. En ik kan me als vanouds bezig houden met wat ik het liefste doe: mijn klanten ontzorgen.”