(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Op 11 juni gaat het gebeuren!

Een prachtig evenement voor iedereen: dat is de Luijten Omloop van de Krimpenerwaard. Op zaterdag 11 juni kan iedereen de fiets, e-bike, mountainbike of racefiets uit de schuur trekken voor prachtige tochten over 40, 100 en 160 kilometer.

“Het belooft een prachtige dag te worden”, zegt Patrick Luijten, directeur van Luijten. “Toerfietsen is sowieso populair en het leek ons leuk om ‘De Omloop’ in ere te herstellen. In vroeger dagen was het een aansprekende wielerkoers dwars door de Krimpenerwaard. Wij maken er dit keer een toertocht van voor iedereen met een fiets, toerfiets, e-bike, racefiets of mountainbike. Er is voort ieder wat wils. De 40 km door de Krimpenerwaard is bij uitstek geschikt voor mensen op een gewone fiets en het hele gezin. Daarnaast bieden we langere versies aan van respectievelijk 100 en 160 kilometer. Die ritten voeren de deelnemers zelfs door de Lopikerwaard en het gebied rond de Reeuwijkse Plassen!”

Met de Luijten Omloop van de Krimpenerwaard wil het in Lekkerkerk gevestigde bedrijf Luijten niet alleen de fietslustige liefhebber uit de regio een leuke dag bieden (met start en finish voor het bedrijfspand aan de Verlengde Liijtenstraat 4 op Bedrijventerrein Lekkerkerk), ook nodigt men relaties en klanten uit om mee te rijden en te genieten van de gezellige ambiance en de mooie natuur onderweg. “In de installatiebranche waarbinnen wij actief zijn worden vaker dit soort sportieve fietsevents georganiseerd”, weet Patrick Luijten. “Daar wordt enthousiast aan deelgenomen. Het leuke ervan is dat je lekker sportief bezig bent en elkaar in een informele sfeer treft. Een gezellig sociaal gebeuren dus. Wij gaan er van uit dat we ook vanuit onze klanten- en relatiekring veel deelnemers mogen begroeten.”