(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Gemiddeld zijn ze 50+ met een enkele uitschieter naar boven en een paar relatieve jonkies; het herenteam van Tennis Club Lekkerkerk dat in het tenue van Luijten uitkomt in de competitie.

“Dankzij die sponsoring lopen we er ‘behoorlijk deftig’ bij”, grijnst René van der Meer, captain van het in de derde klasse uitkomende Lekkerkerkse mannencollectief dat verder bestaat uit Cees van der Laan, Rob de Koning, Maarten London, Stefan den Hertog, Gerard Kalkman en Martin Kaman. “Luijten leverde ons niet alleen wedstijdkleding, maar ook de trainingspakken. Zijn we erg blij mee.”

Inmiddels is het herenteam aan de voorjaarscompetitie begonnen. “De eerste wedstrijd leverde meteen winst op,” stelt Van der Meer tevreden vast. “In die zin hebben we de lijn van de najaarsreeks goed weten door te trekken. Dat deel van het seizoen eindigden we als kampioen!”

De Lekkerkerkse mannen vertonen in hun tennishoedanigheid kenmerken van een kameleon. In het veld zijn ze flink fanatiek op zoek naar punten en glorieuze overwinningen, eenmaal op het terras of in het clubhuis gelden ze als uiterst gemoedelijk en maken ze er een gezellige boel van. “Uiteindelijk gaat het vooral om de lol,” vindt René van der Meer. “Nou, ik kan je wel vertellen: aan plezier geen gebrek!”