(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Ook dit jaar is Luijten hoofdsponsor van Boost Open Air, het muziekfeest dat op vrijdag 5 en zaterdag 6 juli plaatsvindt op sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk. Francis Hoogerwerf is de man achter Boost. “We gaan er weer een mooi evenement van maken,” zegt de ervaren organisator. “Waarbij we enorm blij zijn met de support van Luijten en andere bedrijven zoals Loonbedrijf G. van den Hoek en Leq Reclame.”

Luijten trad vorig jaar toe als hoofdsponsor van Boost Open Air. “De vorige editie was een groot succes,” blikt Francis Hoogerwerf terug. “het was van te voren best spannend, omdat we Boost voor de eerste keer in de open lucht organiseerden, maar het feest verliep probleemloos en de belangstelling was groot. We hopen en verwachten dat het dit jaar weer zo verloopt.”

De kaartverkoop van Boost Open Air 2024 is inmiddels begonnen. De bezoekers mogen rekenen op een fraaie en gevarieerde artiesten line-up bestaande uit Mart Hoogkamer, The Dark Raver, Jordy van den Boer, Jeffrey Heesen, Freddy Moreira, 2 Brothers on the 4th Floor, Benr, John West en Davy Keys.

Op vrijdag begint het muziekspektakel om 20.00 uur, op zaterdag gaat het terrein al open om 15.00 uur en valt er voor de kinderen en hun ouders/grootouders tot 20.00 uur van alles te beleven in het gratis toegankelijke Luijten/springkussenpark. Bijzonder is ook dat er ‘silent disco’ plaatsvindt en er een reuzenrad komt te staan op het Boost-terrein. “Ik liep al een tijdje rond met het idee om zo’n attractie naar Lekkerkerk te halen,” glimlacht Francis Hoogerwerf. “Het kostte flink wat belwerk, maar uiteindelijk is het gelukt. Het ding is achttien meter hoog en biedt uitzicht over het dorp en de weilanden richting N210. Grappig, hè?!

Voor meer info over Boost Open Air 2024 en kaartverkoop: kijk op de website www.boostopenair.nl