(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Een voetbalfeest voor alle jeugd van 5 tot en met 16 jaar; dat is het Luijten Voetbalfestival! Op zaterdag 16 april 2022 vindt het evenement plaats en nog leuker: meedoen is gratis, óók als je geen lid bent van vv Lekkerkerk!

De altijd actieve jeugdcommissie van voetbalvereniging Lekkerkerk heeft alles uit de kast gehaald om er een mooie dag van te maken op 16 april. De deelnemers kunnen zich uitleven op een heleboel gave voetbalonderdelen zoals: Voetbalgoal, Stift Cornervlag, Voetbalcurling, Voetbalbowling, Voetbalsjoelen, Sportboarding, Speedbal, Springkussen en Pannakooi. Na afloop krijgt iedere deelnemer een mooie vv Lekkerkerk goodiebag. Aanmelden kan tot 12 april via de volgende link:

https://www.vvlekkerkerk.nl/921/luijten-voetbalfestival

Nieuw dit jaar is de naamverbintenis van Luijten aan het jeugdvoetbalspektakel. “We werden dit voorjaar benaderd door Fred Alblas van de sponsorcommissie van vv Lekkerkerk met de vraag of we het Voetbalfestival wilden ondersteunen”, vertelt directeur Patrick Luijten. “Dat doen we met veel plezier! Wij vinden het belangrijk dat de jeugd lekker kan bewegen en plezier beleeft aan sport. Bovendien onderhouden we al vele tientallen jaren een warme band met de vereniging. Mijn vader heeft hier lang gevoetbald en was als sponsor actief. Mijn eigen voetbalcarrière duurde kort, maar ik heb wel altijd het contact met vv Lekkerkerk gehouden. Zo zijn we met Luijten enthousiast lid van de businessclub en shirtsponsor van Zondag 1.”

“Wij op onze beurt zijn erg blij met de aanwezigheid van Luijten binnen onze club”, zegt Fred Alblas. “Toen vanuit de jeugdcommissie de vraag kwam inzake sponsoring van het Voetbalfestival, heb ik namens de sponsorcommissie contact gezocht met Patrick. Geweldig dat hij het evenement wil sponsoren. Dat maakt het voor de jeugdcommissie mogelijk om het voetbalfeest nog net even leuker en mooier aan te kleden. De belangstelling voor de dag loopt uitstekend. Het belooft gezellig druk te worden. Voor kinderen die nog graag mee willen doen, maar zich nog niet hebben opgegeven, is er goed nieuws: we hebben nog wat plekken over. Gauw aanmelden dus om verzekerd te zij van een topdag bij vv Lekkerkerk!”