(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Den Dunnen Bouw realiseert op de Lloydpier in Rotterdam tien bijzondere nieuwbouwwoningen. Luijten verricht er alle installatiewerk.

Namens ons bedrijf is Tia Kuipers als werkvoorbereider nauw betrokken bij het project. “Eigenlijk alles er aan is uniek,” stelt ze vast. “Daarbij heb ik het niet alleen over de locatie op de Lloydpier, maar ook over het feit dat de toekomstige bewoners zélf kunnen bepalen hoe de indeling van hun woning er uit moet komen te zien. Dat gaat een mooie variatie opleveren, weten we nu al. Interessant en uitdagend.”

Het tekenwerk voor wat betreft het installatiewerk is inmiddels gedaan. Over drie weken wordt een begin gemaakt met de bebouwing van de tien kavels. “De eerste veertien dagen komen we in actie in de kelderfase. Daarna is het even wachten tot de funderingsbakken zijn volgestort, waarna we terugkeren op het werk en vol aan de slag gaan. De tien woningen rusten we onder meer uit met een WKO-installatie, een geavanceerd systeem waarvan het principe zich laat vergelijken met stadsverwarming. Het tekenwerk is inmiddels gedaan. Op naar de uitvoering!”