(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

De bouw van de nieuwe brandweerkazerne van Stellendam vordert gestaag. Ook Luijten werkt mee aan het even fraaie als duurzame project dat de kop van Goeree-Overflakkee de komende decennia goede brandweerzorg garandeert.

“Een mooie opdracht”, zo zegt Luijten-directielid én projectleider Martin Kaman over het op bedrijventerrein Stellendam gesitueerde, volledig gasloos pand. “Onze vakmensen zijn er actief op divers gebied. Daarbij moet je denken aan het ontwerpen en plaatsen van warmtepompen, WTW-installaties, ventilatie en vloerverwarming. We zijn begin 2023 aan ons deel van het project begonnen en zitten inmiddels dicht tegen de oplevering aan. Over het resultaat zijn wij zeer tevreden. Een compliment aan onze vakmensen.”

Op 18 november 2022 ging de eerste paal voor de nieuwe brandweerkazerne de grond in. Gekozen werd voor volledige nieuwbouw van hoog duurzaamheidsniveau volgens de meest actuele eisen. Bovendien was nieuwe behuizing noodzakelijk na de aanschaf van een nieuwe autospuit. Deze was te hoog om in de oude kazerne een plek te vinden. Op de nieuwe locatie is er ruimte genoeg.