(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Hij is al bijna 25 jaar ‘bij de zaak’, Luijten-projectleider Martijn van den Berg uit Capelle aan den IJssel. En vervelen doet zijn werk hem nog steeds niet. “De variatie en de collegialiteit maken het mooi”, zegt hij. “De ene keer zit je op kantoor, dan weer loop je tussen de jongens op een bouwplaats. Het is zó afwisselend.”

Martijn van den Berg raakte op advies van zijn vader in het loodgietersvak terecht. “Ik was 16, klaar met de middelbare school en zocht naar een goed vervolg”, vertelt hij. “Ik was opgeleid tot metaalbewerker maar besloot toch een ander technisch beroep te kiezen en ging de opleidingen tot tweede en eerste monteur en technisch installateur volgen. Nooit spijt van gehad. En belangrijke factor daar in is dat ik werk bij een prettig bedrijf met fijne vakmensen om me heen en veel gezelligheid. Op vrijdagmiddag ben ik altijd nog even op de zaak om daar de week af te sluiten met mijn collega’s. Ik ben blij dat dat weer kan ‘na corona’. Even bijkletsen onder het genot van een drankje ; ik vind het mooi.”

In zijn vrije tijd houdt Martijn van den Berg (40) zich graag bezig met zijn sportieve hobby’s: boksen, jiu jitsu, zwemmen en golf. En in het weekend gaat een ‘housefeestje’ er prima in. “Heerlijk man, lekker sporten en genieten.