(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

In Oosterhout is een team van Luijten hard aan het werk aan een nieuwbouwproject van Roosdom Tijhuis, bestaande uit negentien eengezinswoningen. Lorenzo Bosman is één van de installateurs die in de Noord-Brabantse stad actief is. “Met plezier”, stelt hij enthousiast vast. “Dit is best een grote bouw en dat vind ik altijd mooi”.

Lorenzo en zijn collega’s Peter, Solomon, Damien, Emmerson en Dmitri begonnen al voor de bouwvak aan de klus. “In de eerste maand hebben we ons vooral bezig gehouden met zaken als douche WTW, inbouw wc’s, leidingwerk en het voorbereiden van de badkamers”, somt Lorenzo de voornaamste werkzaamheden op. Inmiddels zitten we in de fase waarin de fundering is gelegd en we ons bezig houden met onderdelen als riolering, water en hemelwater. We zijn al een flink eind op streek: dertien van de negentien woningen hebben we gedaan. Nog zes te gaan dus!

Wanneer de klus geklaard is wacht een nieuwe opdracht: het installeren van een nieuw appartementencomplex op dezelfde bouwlocatie. “Ook daar hebben we veel zin in”, zegt Lorenzo.