(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

We hebben er een nieuwe medewerker bij: Patrick van der Vlist. De 26-jarige inwoner van. Krimpen aan den IJssel is per 1 oktober jongstleden bij Luijten aan de slag gegaan als projectleider met als extra specialiteit ‘duurzaamheid’.

“Ik heb enorm veel zin in deze baan”, steekt Patrick van der Vlist zijn enthousiasme niet onder stoelen of banken. “Vandaar dat ik een fijne job bij Unica als projectleider ervoor heb opgezegd. Het afgelopen voorjaar werd ik door Luijten benaderd met de vraag of ik voor het bedrijf wilde komen werken. Dat was al eens eerder gebeurd, maar destijds was ik net bij Unica begonnen en was de tijd dus nog niet rijp. Ik besloot ditmaal wél op de uitnodiging in te gaan en raakte tijdens de gesprekken met de directieleden Martin Kaman en Patrick Luijten steeds enthousiaster. Ik ben aangetrokken als projectleider ‘installatiebreed’, maar ga me vooral bezighouden met de discipline ‘verwarming’. Daarnaast is het de bedoeling dat ik op het vlak van opleidingen actie onderneem en leerlingen ga begeleiden. Dat alles spreekt me zeer aan. Net zoals ik het als een uitdaging zie om me met duurzaamheid bezig te houden, want daar ligt op het vlak van verwarmen en koelen een interessante toekomst in het verschiet. Nieuwbouwprojecten worden gasloos gebouwd, in bestaande bouw zijn het nog veelal cv-ketels waar gebruik van wordt gemaakt. Maar ook daar liggen soms mogelijkheden om te verduurzamen. Als modern installatiebedrijf speelt Luijten volop in op de actuele situatie én nieuwe ontwikkelingen. Ik mag daar deel van uitmaken. Doe ik graag!”

Helemaal onbekend met ‘de Luijten-familie’ is Patrick van der Vlist overigens niet. “Ik was hier tot een jaar of vijf geleden actief onder de noemer werken-leren in de installatietak van de onderneming”, vertelt hij. “Veel collega’s die ik nu tref, werkten toen ook al voor het bedrijf. Het is leuk om ze nu weer te zien en met ze samen te werken. Kortom: ik voel me bij Luijten erg op mijn plaats!”