(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Luijten is sinds kort in het bezit van een nieuwe certificering. Namens ons bedrijf oogstte Frans Goudriaan het Bewijs van vakbekwaamheid in Ontwerp en Realisatie Bovengronds (C).

“Het was een pittige driedaagse cursus met aansluitend een zwaar examen”, stelt onze projectleider vast. “De intensiteit zat hem vooral in de hoeveelheid leerstof, maar ik bracht het er goed van af en heb de certificering nu binnen. Geeft een goed gevoel.”

Met de certificering op zak is Luijten nu bevoegd om binnen gestapelde bouw meerdere installaties op één bronsysteem aan te sluiten. “Dat is complexer dan het individueel aansluiten van systemen”, weet Frans Goudriaan. “Dus is er een aparte certificering voor nodig in het kader van BRLK 6000-21. Ik ga me nu nog verder specialiseren via Scope 4 en 5. Om dat te mogen doen was dit diploma nodig. Wanneer Luijten in november van dit jaar een audit ondergaat afgenomen door Kiwa voor hercertificering, willen we Scope 4 en 5 in ons bezit hebben en door te gaan voor Scope 6.”

“Onze ambities op dit vlak hebben alles te maken met onze keuze om totaal up to date te zijnen elke klantvraag compleet te kunnen invullen met vakwerk op het hoogste niveau. Het behalen van certificeringen zorgt ervoor dat we nu en in de toekomst gesteld staan.”