(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Peter Voois is op 4 december jongstleden bij Luijten aan de slag gegaan als projectleider. De voorbije achttien jaar werkte hij in een soortgelijke functie bij een installatiebedrijf in Delft.

“Ik zag op Internet de vacature van Luijten voorbij komen en besloot te solliciteren.” Vertelt Peter. “Ik kende het bedrijf al van een afstandje en had het idee dat ‘we’ wel bij elkaar zouden kunnen passen. Redenen genoeg dus om contact op te nemen. Niet veel later zat ik hier aan tafel. Het gevoel was meteen goed en we werden het gauw eens. En nu werk ik hier als projectleider op het gebied van warmtepomptechniek, cv en loodgieterswerk ten behoeve van particulieren. Ik voel me hier als een vis in het water. Want: leuke collega’s, open sfeer, mooi werk. En wat ook fijn is. Ik ben vanuit mijn woonplaats Krimpen aan den IJssel zó op de zaak. Ideaal.”

“Ja, het was best moeilijk om mijn vorige werkgever te vertellen dat ik na achttien jaar ging verkassen. Daar heb ik vooraf wel even over gepiekerd. Ik had het daar immers ook goed. Gelukkig hebben we op een mooie manier afscheid van elkaar kunnen nemen. Vind ik belangrijk.

Peter Voois (39) is getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn hobby’s zijn zaalvoetbal – “puur recreatief hoor”- en fitness. Beide sporten beoefent hij in Krimpen aan den IJssel.