(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

In 2011 richtten Martin Overvoorde en Dick Kelder OK Bouwprojecten op. De onderneming maakt zich sindsdien verdienstelijk op het gebied van nieuwbouw, onderhoud en verbouw van woningen, bedrijfsgebouwen en de realisering van sporttribunes.

“We hadden allebei bijna een kwart eeuw ervaring in loondienst bij een bouwbedrijf voordat we voor onszelf begonnen”, vertelt Martin Overvoorde. “Spijt hebben we daar van nooit gehad want OK Bouwprojecten mocht al snel op een mooie groep opdrachtgevers rekenen.” Heden ten dage telt de Lekkerkerkse onderneming zeven medewerkers. “We zijn niet alleen gespecialiseerd in het realiseren van nieuwbouw, mensen kunnen ons ook inzetten voor aanbouw aan en verbouw van hun woning. Daarnaast worden we veelvuldig ingeschakeld voor ‘transformatieopdrachten’. In Rotterdam zorgden we voor een aantal appartementen in een voormalig schoolgebouw en dichterbij toverden we in Krimpen aan den IJssel het vroegere Waardhuis om tot een appartementencomplex. Momenteel zijn we in Lekkerkerk actief. Aan de Kerkweg verbouwen we een voormalig pakhuis tot een gebouw met negen appartementen. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd om tribunes te realiseren op sportparken, zoals die van Neptunus Schiebroek en XerxesDZB; beide in Rotterdam.

Enorm leuke opdrachten zijn dat.” Bij veel projecten werken we samen met Luijten en dat bevalt wederzijds uitstekend.

Het mooie van dat bedrijf is dat ze enorm veel technische kennis in huis hebben en die expertise ook nog eens weten te vertalen in perfecte tekeningen én puur vakmanschap op het project zelf. Binnen de transformatie aan de Kerkweg zorgen ze voor de voorbereiding én uitvoering van al het installatiewerk en plaatsen ze acht warmtepompen en één cv-installatie. Je hebt er eigenlijk geen omijken naar; je weet dat het goed zit.”