(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Luijten is op woensdag 11 en donderdag 12 oktober present op de De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs in sporthal de Boog te Krimpen aan den IJssel. “We staan daar met een stand waar scholieren, studenten en werkzoekenden alle informatie kunnen krijgen over ons bedrijf en de vele mogelijkheden die Luijten en de Luijten Academy te bieden hebben,” vertelt Luijten-directeur Patrick Luijten.

“Jongeren met een goede mentaliteit en interesse in techniek zijn bij ons altijd welkom om het praktijkgedeelte van hun BBL- of BOL opleiding te volgen. Als erkend leerbedrijf brengen we ze niet alleen alle ins en outs van het installatievak bij, we zorgen ook voor goede begeleiding. Dat doen we op de Luijten-manier: vriendelijk, geduldig en met veel aandacht. Met andere woorden: je leert bij ons op een plezierige wijze écht een vak!”

De voorbije jaren leidde Luijten al vele jonge mensen met succes op tot installatietechnicus. “Op de Contactdagen Bedrijven & Onderwijs zijn enkele van hen op onze stand aanwezig om te vertellen over hun opleiding, ons bedrijf en hun mooie vak,” zegt Patrick Luijten. “Een ideale mogelijkheid dus voor jonge bezoekers om te weten te komen hoe het werkt bij ons bedrijf en hoe leuk het bij Luijten is! Want ook dat laatste vinden we heel belangrijk: onze stagiaires en medewerkers moeten zich bij ons thuis voelen. Daar zorgen we voor met een mooie opleiding, prima loopbaankansen, afwisselend werk en het bieden van verantwoordelijkheid. Als je geschikt bent voor het installatievak kun je vaak al vrij snel redelijk zelfstandig je werk doen en is de kans groot dat je op je 18e al met een busje op pad kan naar klanten of bouwlocaties. Enneh… mocht je nog geen rijbewijs hebben, dan betalen wij de opleiding. Kortom: heb je twee rechterhanden en een goede instelling, kom dan met ons praten. Wie weet ligt jouw toekomst dan bij Luijten!”

De De Haay Contactdagen Bedrijven & Onderwijs zijn op beide dagen gratis toegankelijk vanaf 12.00 uur. De middag staat in het teken van de bezoekende scholieren en studenten. De avond is gereserveerd voor volwassen werkzoekenden en business-to-business voor de ruim 80 exposanten en hun relaties.