(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Luijten Verwarming helpt je graag verder!

Vanaf 1 april mag een gasverbrandingsinstallatie alleen nog geplaatst of onderhouden worden door een CO-vrij gecertificeerd bedrijf. Dat betekent dat voor iedere installatie in huis een professioneel bedrijf ingeschakeld moet worden voor de werkzaamheden aan Cv-ketel, geiser, gaskachel, palletkachel, openhaard en alles wat een open- en gesloten systeem heeft. Met deze maatregel hoopt de overheid dat er geen slachtoffers meer vallen door een koolmonoxide vergiftiging en dat iedere installatie in huis veilig is en blijft.

WAT IS CO-VRIJ EN WAAROM IS HET BELANGRIJK?

Luijten is een volledig CO-gecertificeerd installatiebedrijf zijn bedrijven en voldoet aan de kwaliteits- en veiligheidseisen voor het installeren en onderhouden van gas- en cv-installaties. Dit betekent dat wij beschikken over de juiste kennis, vaardigheden en apparatuur om de installaties veilig en efficiënt te installeren en te onderhouden.

Dat is belangrijk omdat gas- en cv-installaties grote risico’s kunnen opleveren als ze niet correct geïnstalleerd of onderhouden worden. Onjuiste installaties kunnen leiden tot gaslekkages, brandgevaar of andere gevaren voor de gezondheid en veiligheid.

Het inhuren van een CO-gecertificeerd installatiebedrijf biedt u de garantie dat de installatie wordt geïnstalleerd volgens de laatste normen en voorschriften. Dit kan ook helpen bij het verminderen van energiekosten en het verhogen van de efficiëntie van de installatie.

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via info@luijtenverwarming.nl of (0180) 66 41 41