(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Warmtepompsystemen

Met een elektrische pomp gratis energie uit lucht of bodem.

Een warmtepomp is een apparaat dat net als uw CV-ketel het huis kan voorzien van warmte en warmwater. Het apparaat werkt als een omgekeerde koelkast en kan uw huis duurzaam verwarmen. Een warmtepomp maakt gebruik van de ongebruikte warmte uit lucht of bodem. Als aanvulling kan een warmtepomp in de zomer het huis zonder veel energieverbruik koelen, dit heet vrije koeling.

Opbrengst
Een warmtepomp haalt door middel van een elektrische pomp gratis energie uit lucht of bodem. Daardoor kunt u een flinke besparing op uw energierekening realiseren. ‘s Zomers maakt u gebruik van gratis koeling. Afhankelijk van de toepassing is een besparing van 40% op uw energierekening mogelijk. Tevens bent u minder afhankelijk van fossiele brandstoffen. Bij de aankoop van een warmtepompsysteem kunt u in aanmerking komen voor subsidie, hierdoor worden warmtepompsystemen een betaalbare investering, Wij kunnen u hierover verder informeren.

 

Milieu & klimaat
Een warmtepomp ontrekt ongeveer 75% van zijn warmte uit bodem of lucht, u verbruikt dus minder fossiele energie, daardoor produceert u minder CO2. Dit draagt bij aan een beter milieu.
Warmtepompen hebben ook een gunstige invloed op uw energielabel. Hierdoor kunt u in aanmerking komen voor een klimaathypotheek.

Warmtepompen
Welk type warmtepomp voor u geschikt is, hangt af van uw verbruik, type en omvang woning en beschikbare ruimte. Onze ervaren ingenieurs ontwerpen warmtepompsystemen naar uw situatie. Waarbij de focus ligt op betrouwbaarheid, energetisch rendement, levensduur en kostprijs. Onze vakkundige installatie zorgt voor een robuust systeem met optimale prestaties, waar u jarenlang zorgeloos duurzaam warmteplezier aan beleeft.
Kortom een warmtepomp is een duurzame energiezuinige en comfortabele oplossing voor verwarmen, koelen en warmwater.

Voor informatie belt u

(0180) 66 41 41