(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Op Hemelvaartsdag staat Lekkerkerk traditiegetrouw helemaal in het teken van de Wielersport. Binnenkort staat hij weer op het programma: de Rabobank Wielerronde van Lekkerkerk. Zet donderdag 18 mei alvast maar in je agenda!

“Op het programma staan koersen voor Amateurs, Topdames en Elite-renners. Daarbij komen verschillende toppers in actie,” vertelt Bram Hofman, voorzitter van het organisatiecomité. “Zwaartepunt ligt bij de Vrouwenkoers over 60 kilometer. Met als grootste publiekstrekker Olympisch Schaatskampioene Irene Schouten. Zij gaat het vanaf 14.20 uur opnemen tegen een aantal nationale collega-toppers, alsmede de kampioene van Zuid-Afrika en een sterke renster uit Spanje.”

Voordat de vrouwen aan hun criterium gaan beginnen rijdt een select gezelschap uit hun midden om 13.45 uur eerst nog een tijdrit over één ronde. De start vindt plaats vanuit het Lekkerkerkse gemeentekantoor aan het -jawel!- ‘Luijtenplein’.

En dat maakt meteen duidelijk dat Luijten ook dit jaar een prominente plaats inneemt in sponsorende zin. “Met heel veel plezier,”, glimlacht directeur Patrick Luijten. “Wij zijn al tientallen jaren fan van deze wielerronde en verbinden dan ook graag onze naam aan het evenement. Het Luijtenplein is daar één van de uitingen van. Verder zijn we aanwezig met vlaggen, banners, onze volgauto en een speciale Luijten-poort. In het gemeentekantoor zijn de sponsors van de wielerronde vanaf 12.00 uur welkom voor een hapje, een drankje en gezelligheid.”

Het klinkt Bram Hofman als muziek in de oren. “Luijten is één van onze topsponsors”, stelt de Lekkerkerker tevreden vast. “De relatie met het bedrijf is al jaren hartelijk. We prijzen ons sowieso gelukkig dat we vanuit het bedrijfsleven over support niets te klagen hebben. Met elke bijdrage zijn we blij, want zo zorgen we er met z’n allen voor dat het grootste sportevenement van de Krimpenerwaard elk jaar weer kan worden georganiseerd. Dit keer al voor de 59e keer!”