(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

Onze magazijnmeester Wim Boom gaat voortaan door het leven als officieel erkend keurmeester van ladders, trappen, rolsteigers en mobiele dakrandbeveiliging. Onlangs ontving hij namens Luijten de bijbehorende NEN 3140-certificering.

“Veiligheid tijdens het werk gaat boven alles”, zegt Wim Boom. “Dat geldt zowel voor onze medewerkers als voor de mensen daaromheen en onze klanten/opdrachtgevers. Deugdelijk materiaal speelt daar een belangrijke rol in. Voorheen besteedde Luijten de keuringen daarvan altijd uit, maar nu we NEN 3140-gecertificeerd zijn nemen we dat zelf ter hand. Mijn taak in dezen verricht ik hier in Lekkerkerk op de werkplaats en op andere locaties waar we als bedrijf actief zijn.”

De opleiding tot keurmeester omvatte twee cursusdagen in respectievelijk Zoetermeer en Hapert. Wim Boom slaagde moeiteloos voor het examen. “Het was goed te doen,” stelt de vijftiger glimlachend vast. “Veel zaken wist ik al vanuit mijn verleden als cv-monteur, maar toch was het goed om deze cursus te volgen en gestructureerd mee te krijgen waar je op moet letten bij het keuren. Het was dus zondermeer leerzaam en nuttig.”