(0180) 66 41 41 info@luijtenverwarming.nl

“Veel dienstverlenende bedrijven zeggen dat ze 24 uurs service hebben, maar Luijten Verwarming maakt het letterlijk waar!”, zegt Ad Scheer, directeur/eigenaar van KW Horeca. “Bij Luijten Verwarming betekent 24 uurs-service dat men 24 uur per dag voor je klaar staat en een cv-probleem meteen probeert op te lossen. Bij veel andere bedrijven houdt ’24 uurs-service in dat er binnen een etmaal contact met je wordt opgenomen. Maar dat betekent niet dat een storing snel verholpen is. Zie je het nuanceverschil?”

KW Horeca is één van de grootste horecaorganisaties in de regio. De onderneming van Ad Scheer behelst onder meer Amicitia en Huisje van de Zeeuw in Lekkerkerk, Hotel De Arendshoeve in Bergambacht en Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen in datzelfde dorp. “Voor wat betreft de eerste drie zaken is Luijten onze vaste installateur”, vertelt Ad Scheer. “In het geval van Amicitia is de relatie zelfs al héél oud.

De vorige eigenaar Piet Bak deed al zaken met Kees Luijten, de vader van huidig Luijten-directeur Patrick Luijten. “Die lijn heb ik voortgezet.

Luijten Verwarming en Luijten Installatietechniek zijn voor mij dichtbij, herkenbaar en vertrouwd en ze leveren altijd goed werk.

Mooi vind ik ook dat er zoveel mensen al jaren werken en er een zeer servicebewuste mentaliteit heerst. Niet alleen bij de oudere medewerkers onder wie de legendarische Cor Lingen, maar zeker óók bij de jonge monteurs. Een voorbeeld: een paar maanden geleden had ik een plotselinge storing aan de cv-installatie in De Arendhoeve. Er reed op dat moment een monteur in de buurt van Stolwijk richting Gouda. Die man maakte meteen rechtsomkeert om ons te helpen. Dat bedoel ik nou met ‘service’. Typisch Luijten: ze staan écht voor je klaar als je ze nodig hebt!”